Flygarhotellet

Flygarhotellet i Karlstad city

Vi välkomnar flygkulturs alla besökare till Karlstad och evenemangets mittpunkt i stan – Flygarhotellet Scandic Winn – som finns i Karlstads centrum. Här samlas alla besökare och flygfolket för att sova, äta och umgås. På kvällarna håller baren öppet med drinkar från 1940-talet. Det finns olika rumstyper om man reser på egen hand eller med sällskap eller hela familjen. De tre Scandic hotellen – Winn, Klarälven, City – står redo med 500 rum för alla tillresande besökare från hela Sverige.

Entré Scandic Winn
Familjerum

Baren med 40-tals drinkar

Bokning

Bo på Scandic Klarälven vid den vackra älven och med bekväma tio minuters promenad till stan, alternativt ännu närmre händelsernas centrum på Scandic Karlstad City eller Scandic Winn, båda med närhet till shopping, aktiviteter samt stora torget.

Du bokar hotellrum här >

Rabattkod: PRO10SE. Rummet är möjligt att om- eller avboka fram till 18.00 på ankomstdagen, betalning sker vid incheckning.

Du kan också boka hotellrum genom att ringa eller maila hotellet direkt. Rabattkod PRO10SE gäller.

Scandic Winn                054 – 776 47 00   karlstadwinn@scandichotels.com
Scandic Karlstad City   054 – 770 55 00   karlstadcity@scandichotels.com
Scandic Klarälven         054 – 776 45 00   klaralven@scandichotels.som

Logement 1940-tal / expeditionsbaracken
Familjerum Scandic Winn 4 bäddar
Familjerum standard Scandic Winn – 3 bäddar

Flygkultur nattklubb 22-02 (20+)

Flygkultur avslutas på kvällen lördagen den 17 augusti med nattklubb på Club Royal i Karlstads centrum. Det blir fullt ös på dansgolvet med DJ som mixar och maxar upplevelsen. Åldersgräns 20+. Med förköpt biljett behöver du inte vänta i kön.