Premiärloppet på Hea 8 maj kl. 11.00

Upplev storslagen natur, färdas genom historisk miljö – utmana dig själv!
Välkommen till Premiärloppet på Krigsflygfält 16!

Nu kickstartar vi Healoppets andra säsong! Loppet körs som en individuell tävling och i spåret träffar du bland andra löparprofilen Per Alsterdal (f.d Jacobsen) från IF Göta.

Per, flerfaldig svensk mästare på 3000 meter hinder och tiofaldig segrare av Tjurruset med meriter från friidrotts-VM, kommer att provspringa banan. Utmed banan (8 km) finns 9 löparutmaningar och många av krigsflygfältets sevärdheter. Starten går klockan 11.00, lördag 8 maj, 2021.

Vill du ha en rivstart på löparsäsongen är det här det perfekta tillfället för dig. Loppet är ett arrangemang i samarbete mellan IF Göta Karlstad och Krigsflygfält 16. Självklart ser vi till att ta tiden via en app i din telefon så du kan jämföra dina insatser mot andra i resultatlistan.

Ladda ner Raceone appen, anmäl dig och posta sedan ditt lopp. Loppet går på lättsprungen bana i varierad terräng. Läs mer om Raceone och hur du använder appen här. Startavgiften är 50 kr och fina priser utlovas. Pristagarna kontaktas efter 1 juni av IF Göta.

Delta i Premiärloppet på Hea

1. Klicka på ”Anmäl dig här” nedan
2. Ladda ner appen Raceone, sök upp ”Healoppet”
3. Klicka på ”Köp startplats”
4. Du finns nu med på startlistan.
5. Starta Raceone och starta loppet i din mobil när starten går kl 11.00.
6. Lycka till!

Ta hand om naturen

Eftersom loppet går över skyddad mark som utgör ett kulturreservat så räknar vi med att du som deltagare respekterar naturen och omgivningen och bestämmelser som gäller. Det vill säga, du parkerar på anvisad plats, ej avviker från den skyltade banan. Banan är öppen mellan 06.00 och 20.00 och självklart tar du hand om ditt eget skräp. Området är också naturreservat och ett Natura-2000 område. Mycket nöje och lycka till på din resa runt Krigsflygfält 16!